Jelentkezés módja

Hogyan jelentkezhet hozzánk?

A jelentkezésnek a következő módjai vannak. Amennyiben egy aktuális állásunkat szeretné megpályázni, úgy kérjük, az „Álláslehetőségek” menüponton keresztül nyújtsa be jelentkezését. Ha több aktuális állásunk érdekli egy időben, tegye az álláskosárba az érdeklődési körébe eső munkaköröket és pályázza meg az álláskosár tartalmát. Jelentkezését követően megvizsgáljuk, hogy megfelel-e a munkakör elvárásainak. Ha igen, továbbkerül a kiválasztás első lépcsőfokára, ha nem, arról értesítést küldünk.

Természetesen örömmel fogadjuk az általános jelentkezéseket is. Ebben az esetben a „Jelentkezés általánosan” gomb aktiválásával juttathatja el adatait hozzánk. Általános jelentkezés esetén azt vizsgáljuk, hogy van-e olyan pozíció a szervezetben, ahol a jelentkezésekor figyelembe vehetjük Önt. Amennyiben nem találunk ilyet, körültekintő odafigyelésünkre számíthat, mert jelentkezését 1 évig továbbra is megőrizzük adatbázisunkban. Így egy későbbi lehetőség esetén meg tudjuk keresni!

Javasoljuk, hogy látogasson el időnként karrier oldalunkra és folyamatosan kísérje nyomon az aktuális állásajánlatainkat. Így, ha már regisztráltatta magát és egy érdeklődésének megfelelő állásra akad, mindössze néhány gombnyomással megpályázhatja azt, nem kell önéletrajzát újból begépelnie.

Fontos! Felhívjuk figyelmét a következőkre:

A jelentkezési lap valamennyi csillaggal megjelölt mezőjét szíveskedjen kitölteni, mert jelentkezését csak így tudjuk elfogadni.

Vállalatunknál a legtöbb munkakör betöltéséhez elengedhetetlen az idegennyelv ismeret. Amennyiben beszél angolul vagy németül, kérjük, ne felejtse el idegen nyelvű önéletrajzát csatolni, mert így nagyobb esélye van pályázatának pozitív elbírálására. Önéletrajzát a jelentkezési lap „egyéb információk” oldalán tudja csatolni.

Regisztrációja esetén egy levelet kap az Ön által megadott e-mail címre, amely egy olyan linket tartalmaz, ahol meg kell erősítenie jelentkezését. Ez a lépés feltétlenül szükséges az első jelentkezés alkalmával, mert így tudjuk kiküszöbölni azt, hogy visszaéljenek az adataival. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat később módosítani szeretné, bármikor beléphet az e-mail címe és a megerősítéskor megadott jelszó segítségével.

Elfelejtette jelszavát? Semmi baj, hiszen a „Személyes oldalak” menüpontban a jelszóemlékeztető segítségével ismét megtudhatja!

Join us! Csatlakozzon csapatunkhoz!


Jelentkezés általánosan