Tesztkörnyezet Fejlesztő Gyakornok - Szimuláció

Tesztkörnyezet Fejlesztő Gyakornokként szériafejlesztési projekteken dolgozó mérnökök munkáját támogathatod. Munkád során funkciófejlesztő- és tesztmérnökök által használt tesztkörnyezetet fejleszthetsz, mely révén hozzájárulhatsz termékeink minél gyorsabb és biztonságosabb szériabevezetéséhez. Fejlesztéseink célja, hogy a közúti közlekedést biztonságosabbá és környezetbarátabbá tegyük. A Knorr-Bremse budapesti fejlesztőközpontjában olyan komplex mechatronikus rendszereket fejlesztünk, melyeknek minden körülmények között biztonsággal el kell látniuk feladataikat a jármű szerves részeként megfelelve a legmagasabb szintű funkcionális/biztonsági követelményeknek. Világelső és azóta is piacvezető termékekkel ismerkedhetsz meg.

Főbb feladatok

  • Komplex mechatronikus járműrendszerek SW közeli funkcióinak teszteléséhez szükséges jármű / pneumatika szimuláció fejlesztése és adaptálása a különböző tesztelési környezetekhez.
  • SW tesztek előkészítése.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Műszaki, vagy természettudományi tanulmányok
  • Bármilyen programnyelv/programozási alapok ismerete
  • Kommunikációképes angolnyelv-tudás

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Matlab/Simulink/Stateflow ismerete
  • Python programozási nyelv ismerete
  • Járműves ismeretek (fékrendszer és pneumatika)

Állás adatai

Állás azonosító: 1278
Pozíció pontos megnevezés: Tesztkörnyezet Fejlesztő Gyakornok - Szimuláció
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Tesztkörnyezet Fejlesztő Gyakornok - Szimuláció