Tesztkörnyezet Fejlesztő Gyakornok Matlab/Simulink Környezetben

Főbb feladatok

  • Komplex mechatronikus járműrendszerek SW közeli funkcióinak teszteléséhez szükséges jármű / pneumatika szimuláció fejlesztése és adaptálása a különböző tesztelési környezetekhez.
  • A SW fejlesztési és tesztelési folyamatokat támogató eszközök fejlesztése, karbantartása.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Bármely programozási nyelv ismerete
  • Alapszintű Matlab / Simulink ismeret
  • Kommunikációképes angolnyelv-tudás

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Python programozási nyelv ismerete
  • Járműves ismeretek (fékrendszer és pneumatika)

Állás adatai

Állás azonosító: 1182
Pozíció pontos megnevezés: Tesztkörnyezet Fejlesztő Gyakornok Matlab/Simulink Környezetben
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Tesztkörnyezet Fejlesztő Gyakornok Matlab/Simulink Környezetben