Járműdinamikai Funkciófejlesztő Gyakornok

Csapatunk elsősorban járműstabilitást biztosító, biztonsági funkciók fejlesztésével foglalkozik, melyek segítik a sofőröket a kritikus helyzetekben. A haszongépjármű szektor sajátossága a járművek felépítésének sokszínűsége, ami külön kihívásokat rejt a funkciók megvalósításban, hiszen ebből a sokszínűségből fakadóan a különböző fizikai adottságok is széles skálán mozognak. A profilunkból adódóan a csapat és a feladatok is sokszínűek és dinamikusak.

Főbb feladatok

  • Funkciófejlesztési és/vagy mérési feladatokban való részvétel.
  • Az elvégzett munka dokumentálása.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Folyamatban lévő BSc vagy MSc tanulmányok.
  • A következők közül legalább egy terület alapszintű ismerete: Matlab Simulink, C programnyelv, irányítástechnika, járműdinamika, fékrendszerek.
  • Motiváció új ötletek kidolgozásához és megvalósításához.

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Proaktív problémamegoldó attitűd.
  • Járművek iránti érdeklődés.

Állás adatai

Állás azonosító: 1232
Pozíció pontos megnevezés: Járműdinamikai Funkciófejlesztő Gyakornok
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Járműdinamikai Funkciófejlesztő Gyakornok