ECU Tesztmérnök Gyakornok

Csatlakozz a Knorr-Bremse Hardverfejlesztő csapatához, ha szeretnél barátságos és fiatalos csapatunkban dolgozni, nem riadsz vissza a felelősségteljes pozíciótól, és kedveled a kihívásokkal teli, érdekes feladatokat. Nálunk alapvető, hogy segítjük a csapattársakat a tapasztalat és tudás megszerzésében, nyitottak vagyunk az új ötletek megvitatására, és segítünk annak megvalósításában. Már gyakornokként átfogó képet kaphatsz a vezérlőegységeink működéséről, tesztelési folyamatáról. A rendszerezett, folyamatorientált hozzáállás mellett számítunk a kreativitásodra is.

Főbb feladatok

  • Biztonságkritikus elektronikus vezérlőegység tesztelése, EMC és ESD tesztek elvégzése meglévő specifikáció alapján.
  • A feladat magában foglalja a tesztelés teljes folyamatát, továbbá a mért eredmények kiértékelését és dokumentálását is.
  • Folyamatos kommunikáció a belső fejlesztői csapattal (hardver-, szoftver- és rendszerfejlesztők).

Munkakör betöltésének feltételei

  • Folyamatban lévő egyetemi hallgatói jogviszony villamosmérnök
  • Angolnyelv-tudás
  • Analitikus szemléletmód, jó problémamegoldó készség
  • Nyitottság új ismeretek befogadására

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Hardveres hibakeresési gyakorlat

Állás adatai

Állás azonosító: 1143
Pozíció pontos megnevezés: ECU Tesztmérnök Gyakornok
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: ECU Tesztmérnök Gyakornok