DevOps Gyakornok - EAC

Az autóiparban is egyre nagyobb teret nyer a DevOps. A DevOps magában foglalja a hatékony fejlesztési, tesztelési környezet tudatos és strukturált fejlesztését. Csapatunk felelős az elektronikus levegő-előkészítés (EAC) és elektronikus parkolófékek (EPB) szoftvereinek integrációjáért és kiadásáért. Ezen termékek különböző generációi mára már milliós nagyságrendben "róják" Európa útjait, hogy biztonságosabb és környezetkímélőbb legyen a közúti közlekedés. Olyan gyakornokot keresünk, aki segít a fejlesztés, tesztelés és szoftver-kiadás folyamatait automatizálni és optimalizálni a minél magasabb minőségű szoftverek érdekében, emellett részt vesz a projekteken dolgozó többi csoport és a projektmenedzsment aktív támogatásában.

Főbb feladatok

  • Meglévő integrációs tesztkörnyezet megismerése.
  • Continuous integration rendszerhez kapcsolódás koncepciójának kidolgozása.
  • Automatikus tesztkörnyezet fejlesztése.
  • Tesztvezérlés és kiértékelés fejlesztése

Munkakör betöltésének feltételei

  • Aktív hallgatói jogviszony villamosmérnök/mérnök informatikus szakon
  • Angol kommunikációképes nyelvtudás

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Script nyelvek ismerete, pl. Python
  • MATLAB/Simulink ismerete
  • SQL ismerete

Állás adatai

Állás azonosító: 1242
Pozíció pontos megnevezés: DevOps Gyakornok - EAC
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: DevOps Gyakornok - EAC