DevOps Fejlesztő Gyakornok

A DevOps megközelítés lényege, hogy a szoftverfejlesztések minél stabilabban és gyorsabban kerülhessenek a tényleges felhasználókhoz. Az autóiparban ez kicsit máshogy működik, mint egy mobil applikációnál; de egyre nagyobb teret nyer. A DevOps magában foglalja a hatékony fejlesztési környezet kialakítását, a gyors és hatékony tesztelési környezetet; a minél egyszerűbb gyártásba vitelt és akár az automatikusan generált dokumentációkat.

Főbb feladatok

  • Meglévő integrációs tesztkörnyezet megismerése.
  • Continuous integration rendszerhez kapcsolódás koncepciójának kidolgozása.
  • Automatikus tesztkörnyezet fejlesztése.
  • Tesztvezérlés és kiértékelés fejlesztése

Munkakör betöltésének feltételei

  • Aktív hallgatói jogviszony villamosmérnök/mérnök informatikus szakon
  • Angol kommunikációképes nyelvtudás

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Script nyelvek ismerete, pl. Python
  • MATLAB/Simulink ismerete

Állás adatai

Állás azonosító: 1242
Pozíció pontos megnevezés: DevOps Fejlesztő Gyakornok
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: DevOps Fejlesztő Gyakornok