Mit ajánlunk?

Mit ajánlunk a duális képzésben résztvevő hallgatóknak?

Vállalatunknál a legjobb szakemberektől tanulhatod meg a legfrissebb szakmai fortélyokat.
Megismerheted egy piacvezető multinacionális vállalat működését, részese lehetsz mindennapjainak.

Magas színvonalú, „eredményorientált” képzésben vehetsz részt.
A legsikeresebbek közé tartozhatsz már a tanulmányaid idején! A gyakorlatban is hasznosítható, biztos elméleti tudásra épülő szakismeretekre tehetsz szert!

Az egyetemi hallgatói juttatásokon felüli rendszeres pénzbeli juttatásban részesülsz.  Az egyetemi tanulmányok megkezdését követően hallgatói munkaszerződés alapján vállalatunk pénzbeli juttatást folyósít, így csökkenthetők a szülők anyagi terhei.

Biztonságosan tervezhető életpályát és kiváló lehetőségeket kínálunk a munkaerőpiacon. A nemzetközi tapasztalatok szerint a duális képzésben tanulók 85%-a munkaszerződéssel került ki az iskolapadból.

Mit várunk Tőled?

Elsősorban azt, hogy tanulj!
Ez minden bizonnyal nem újdonság Számodra, de ennek most még nagyobb jelentősége van. A teljes képzés folyamán a kecskeméti Neumann János Egyetem GAMF Kara által a járműmérnök BSc alapszakhoz, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által mind az autonóm járműirányítási mérnök MSc, a járműmérnök MSc, és mind a villamosmérnök MSc mester szintű képzéshez elkészített mintaterv szerint kell előrehaladnod, mert csak így biztosítható sikeres együttműködésünk.

Tarts velünk! Csatlakozz csapatunkhoz!