Jelentkezés módja

A jelentkezés folyamatának első lépéseként kattints a duális képzés menüpontra, ahol az ott szereplő jelentkezési lap mezőit kell kitöltened, amely így azonnal eljut hozzánk. Regisztrációd esetén egy levelet kapsz az általad megadott e-mail címre, amely egy olyan linket tartalmaz, ahol meg kell erősítened jelentkezésedet. Ez a lépés feltétlenül szükséges az első jelentkezés alkalmával, mert így tudjuk kiküszöbölni azt, hogy visszaéljenek az adataiddal. Amennyiben a jelentkezési lapon szereplő adatokat később módosítani szeretnéd, bármikor beléphetsz az e-mail címed és a megerősítéskor megadott jelszavad segítségével. Elfelejtetted jelszavad? Semmi baj, hiszen a „Személyes oldalak” menüpontban a jelszó-emlékeztető segítségével ismét megtudhatod!

FONTOS!

Az MSc duális képzésre történő jelentkezés határideje: 2021. november 21. 

A jelentkezés lezárását követően előszűrést végzünk, majd a kiválasztott diákokat meghívjuk egy személyes találkozóra, melyre várhatóan a BSc képzés esetében február elején, az MSc képzés esetében november végén, december elején kerül sor. A személyes találkozó során lehetőséget adunk Neked, hogy megismerkedj vállalatunkkal, mint ahogyan mi is szeretnénk többet megtudni Rólad. Ebben a kiválasztási fordulóban figyelembe vesszük rátermettségedet, képességeidet, idegennyelv-tudásodat.

FONTOS! Az Egyetem és a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. által szervezett duális képzésben csak akkor vehetsz részt, ha arra a vállalat kiválasztott Téged és felvételt nyersz a kiválasztott egyetem képzésére. Mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelned!

A végleges felvételi döntésről a felsőoktatási intézmények felvetéli eljárásairól szóló kormányrendeletben meghatározott szempontok figyelembevételével – legkésőbb, a BSc képzés esetében augusztus végéig, az MSc képzés esetében legkésőbb július elején kapsz értesítést.

Ezt követően a duális képzés részletes menetéről időben meg fogsz kapni minden szükséges tájékoztatást.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor kattints a „Kapcsolat” gombra és írd meg nekünk!

Tarts velünk!
Tanulj élesben!
Tanulj elméletet a gyakorlatban!