Autonóm Járműirányítás Funkciófejlesztő Rendszermérnök

Osztályunk tehergépjárművek számára fejleszt önvezető és vezetés támogató rendszereket, mint például az adaptív tempomat, a sávtartó automatika, vagy a holttérfigyelő rendszerek. Magyarországi csoportjaink a fejlesztés teljes spektrumát lefedik, a funkció fejlesztés szakmai irányításától a szoftverfejlesztésen át a járműves tesztelésig. Ebbe a sok felelősséggel rendelkező szervezetbe keresünk rendszerszintű gondolkodással rendelkező mérnököt (System Engineer-t), aki egy funkció felelősével (Product Owner-ével) karöltve határozza meg a fejlesztés irányait, lépéseit.

Főbb feladatok

 • A rendszer jelenlegi képességeinek megismerése tesztek és a SW implementáció részletekbe menő megértésével. Később is folyamatos kapcsolattartás a fejlesztő és tesztmérnökökkel.
 • A vevői követelmények részletes megismerése, nyomon követése.
 • A vevői követelmények egyeztetése, belső system szintű követelmények struktúrájának alakítása, írása, napra készen tartása.
 • Napi kapcsolat a Product Owner-rel a fejlesztési irányokról (feature-ökről).

Munkakör betöltésének feltételei

 • Több év autóipari funkció szoftver fejlesztési tapasztalat
 • Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudás
 • Mérnök vagy informatikus MSc. diploma

Munkakör betöltése során előnyt jelent

 • Több év funkció szoftver fejlesztési tapasztalat autonóm járműirányítás vagy vezetéstámogató rendszer területen
 • Rendszermérnöki (System Engineer) tapasztalat
 • Szoftver design, szoftver architektúra, Functional Safety ismeretek
 • Agilis fejlesztési környezetben (Scrum / Kanban) szerzett tapasztalat

Állás adatai

Referencia szám: T/R-AH-RD-9/2021/01
Pozíció pontos megnevezés: Autonóm Járműirányítás Funkciófejlesztő Rendszermérnök
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Autonóm Járműirányítás Funkciófejlesztő Rendszermérnök