Járműgépészeti Műszaki Szimulációk Gyakornoki Program

A vállalat budapesti fejlesztő központjába keresünk új munkatársakat a Járműgépészeti Műszaki Szimulációk Gyakornoki Program keretében meghirdetett pozíciókba a Mérnöki Számítások csoportba. Részlegünk elsődleges feladata mérnöki számítások készítése a közúti üzletágban tevékenykedő és a vállalatcsoporthoz tartozó partnereink részére világszerte.

Főbb feladatok

  • Műszaki szimulációk kidolgozása és fejlesztése a Knorr-Bremse által gyártott és haszongépjárművekbe beépített termékekre a következő területek, kapcsolt diszciplínák valamelyikén: kinematika, dinamikai, hidraulika, pneumatika, elektronika, statikus szilárdságtan, kifáradás, vibráció, hőközlés, áramlástan, elektromágnesesség, fröccsöntés és törésmechanika (polimerek).
  • Számítási jelentések készítése.
  • Kapcsolattartás a projektekben résztvevő kollégákkal.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Gépész-, jármű-, mechatronikai- vagy villamosmérnöki tanulmányok a szakterületektől függően
  • A témaköröknek megfelelő alaptudományi és szoftver ismeretek
  • MS Office szoftverek magabiztos alkalmazása
  • Angolnyelv-tudás
  • Önálló tanulási képesség és munkavégzés

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • A témaköröknek megfelelően jártasság Creo, GT-Suite, ANSYS, MAXWELL, FEMFAT, Moldex 3D, Digimat, Matlab és Simscape szoftverek használatában
  • Németnyelv-tudás

Állás adatai

Állás azonosító: 999
Pozíció pontos megnevezés: Járműgépészeti Műszaki Szimulációk Gyakornoki Program
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Járműgépészeti Műszaki Szimulációk Gyakornoki Program