Grafikus Programozási Metódusok Fejlesztése - Gyakornok

Főbb feladatok

  • Az autóipari szoftverfejlesztési szabványok szigorúan meghatározzák a grafikus környezetben programozott algoritmusok implementálásának szabályait.
  • Erre a szoftver jó olvashatósága, a figyelmetlenségből elkövetett hibák lehetőségének csökkentése miatt van szükség biztonságkritikus rendszerekben. Pl. egymáson keresztül-kasul húzott vezetékek összetéveszthetők, paraméterrel való osztáskor nullával való osztás lehetősége fennáll. A szabályok ellenőrzésére lehetőséget nyújtanak a fejlesztési környezetben az ún. Model Advisorok. Az általuk ellenőrzött szabályok listája azonban nem teljes. Cél a Model Advisorok létrehozásának megismerése, hatékonyabbá tétele, valamint a hiányzó szabályok implementálása illetve szoftvermodul minták létrehozása és ellenőrzése.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Programozási ismeretek
  • Matlab Simulink ismeretek
  • Folyamatban lévő programozó MSc tanulmányok

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Grafikus programozási tapasztalat
  • MAAB és MISRA szabványok ismerete

Állás adatai

Állás azonosító: 866
Pozíció pontos megnevezés: Grafikus Programozási Metódusok Fejlesztése - Gyakornok
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Grafikus Programozási Metódusok Fejlesztése - Gyakornok