Diagnosztikai- és Járműrendszerek Tesztmérnök Gyakornok

Főbb feladatok

  • Elektronikus rendszerek End of Line diagnosztika tesztelése és specifikálása: tesztspecifikáció készítése, kiegészítése a módosítások alapján; szoftver tesztelése Hardware in the Loop (HIL) környezetben és járművön; teszt jelentés, dokumentáció és módosítási javaslatok készítése.
  • Jármű applikációs tevékenység támogatása: járműves tesztek támogatása; jármű konfigurációs file-ok készítése és tesztelése; mérések elvégzése, eredmények kiértékelése.
  • Fejlesztést, applikációt támogató eszközök fejlesztése.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Felsőoktatási nappali hallgatói jogviszony harmadéves BSc vagy végzős MSc szakirányú mérnöki szakon
  • Angolnyelv-tudás
  • Önálló munkavégzés, megbízhatóság, jó kommunikációs készség

Munkakör betöltése során előnyt jelent

  • Gyors tanulási készség
  • C+ programnyelv ismerete

Állás adatai

Állás azonosító: 873
Pozíció pontos megnevezés: Diagnosztikai- és Járműrendszerek Tesztmérnök Gyakornok
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Diagnosztikai- és Járműrendszerek Tesztmérnök Gyakornok