CANOE Könyvtár Fejlesztése Kommunikációs (CAN, LIN) SW Tesztekhez - Gyakornok

Főbb feladatok

  • A Vector CANOE tool megismerése.
  • A meglévő CANOE alapú kommunikációs tesztek (CAN, LIN) megismerése.
  • Teszt könyvtár elkészítése, amely tartalmazza azokat az alap tesztlépéseket, amelyek aztán újrahasznosíthatóak a későbbiekben implementált fejlesztői vagy regressziós teszteknél. A könyvtárat caple (C-szerű nyelv) vagy .NET nyelven kell elkészíteni.
  • Egy már meglévő teszt újraírása az elkészült könyvtár segítségével.

Munkakör betöltésének feltételei

  • Folyamatban lévő villamosmérnök, mérnök-informatikus vagy mechatronikai mérnök tanulmányok
  • Angolnyelv-tudás

Állás adatai

Állás azonosító: 851
Pozíció pontos megnevezés: CANOE Könyvtár Fejlesztése Kommunikációs (CAN, LIN) SW Tesztekhez - Gyakornok
Munkavégzés helye: 1119 Budapest, Major utca 69.
Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű

A Knorr-Bremse vállalatcsoport a világ vezető közúti haszonjármű és vasúti fék-, felfüggesztés- és menetdinamikai járműrendszerek gyártója és fejlesztője. A vállalat a biztonságos, innovatív és gazdaságos termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével a piacvezető technológia mellett kötelezte el magát.

A kecskeméti székhelyű Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. a cégcsoport Haszonjármű Üzletágának stratégiai fontosságú gyártó- és fejlesztőbázisa. A budapesti Kutatási Fejlesztési Központjában és a kecskeméti Tesztközpontban kiváló mérnökök agilis csapata fejleszti a pneumatikus és elektronikus fékrendszereket, járművezetői asszisztens rendszereket (Driver Assistance Systems), járműdinamikai szabályozókat (Electronic Stability Program, Roll Stability Program) és egyéb innovatív termékeket.

Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: CANOE Könyvtár Fejlesztése Kommunikációs (CAN, LIN) SW Tesztekhez - Gyakornok